Proizvodi roletne Panelne zavese


PANELNE ZAVESE

Panelne zavese su idealno rešenje za prostorije sa velikim staklenim površinama koje propuštaju puno toplote i sunčevih zraka u prostor. One se savršeno uklapaju u minimalistički dizajn enterijera i dodatno naglašavaju njegovu suptilnost. Standardna širina panela je 60x65cm. Pogon je ručni - pomera se svaki panel posebno. Kod petokanalnih panelnih zavesa pomeranjem palice paneli se nižu jedan za drugim. Na petokanalni sistem zavesa mogu se zakčiti paneli različitih boja i dezena. Takođe paneli mogu biti različitih širina urađeni tačno po Vašim željama i zahtevima. Postoji mogućnost da se na jedan kanal naniže nekoliko panela. Garnišne na koju se nižu paneli napravljena je od aluminijumskih šina. Paneli koji su čičak trakom zakačeni preko klizača na garnišnu omogućavaju Vam da sa lakoćom održavate besprekornu čistoću u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Vipol zavese dozvoljavaju upotrebu više materijala i na taj način doprinose dizajnu vašeg enterijera. Rade se u raznim materijalima kako bi još lakše kontrolisali količinu svetla koja ulazi u prostoriju.

Pored svojih funkcionalnih karakteristika, panelne zavese doprinose sveukupnom dizajnu enterijera i dodatno naglašavaju njegovu lepotu.


Modeli panelnih zavesa