Proizvodi ograde i gelenderi ALU ograde i gelenderi


Aluminijumske ograde sunajnoviji trend u gradjevinarstvu I sve više preuzimaju primat nad tradicionalnim ogradama (metalnim, betnoskim, drvenim i dr.)

Aluminijumske ograde i sistemi predstavljaju pravo rešenje za sve one koji žele lep, kvalitetan i dugovečan proizovd bez obzira da li se radi o aluminijumskoj ogradi, gelenderu, rukohvatu ili drugom proizvodu iz asortimana aluminijumskih sistema.

Aluminijumske ograde pružaju modernu kombinaciju atraktivnog izgleda i funkcije bezbednosti na svim poslovnim i stambenim objektima novijeg doba.

Aluminijumske ograde i drugi proizvodi zaštićeni su posebnim postupkom, odnosno nanošenjem zaštitnog završnog sloja koji nije potrebno obnavljati. Usled toga, ne postoji opasnost od korozije, kao ni potrebne za posebnim održavanjem. Takdoje, savremena arhitektura preporučuje ugradnju i korišćenje aluminijumskih sistema jer zbog svojih tehničkih karakteristika ne predstavljaju veliko opterećenje za gradjevinske konstrukcije.Ugradnjom aluminijuskih ograda i drugih proizvoda od aluminijuma uštedećete i vreme i novac.

Aluminijumske ograde se rade od prefabrikovanih elemenata, što omogucava čistu montažu, bez varenja i poliranja, čime se znatno ubrzava sama izrada i rad na terenu.

Aluminijumske ograde su estetskog i modernog oblika, prilagodjene su za veliki broj ispuna, te samim tim omogucavaju veliku krativnost u izradi. Aluminijuske ograde i rukohvati predstavljaju najbolje rešenje kako zbog svoje jednostavnosti instalacije, tako i zbog korišćenja i održavanja, te dugovecnosti.


Modeli ALU ograda i gelendera